Privacy Policy

För att vi ska kunna behandla din order så måste du upp ge dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Cookies

Denna webbutik använder sig av cookies enligt Electronic Communications Act, 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa webbutiken att identifiera och följa användare. Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator. Under tiden för ditt första besök i webbutiken blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personlig uppgifter om dig. Cookies kan raderas. I denna webbutik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support.

GDPR

Dataskyddsförordningen, GDPR, är en ny EU-lag som trädde kraft den 25 maj 2018 ställer högre krav på hur vi som bolag får behandla dina personuppgifter och den ger dig kontroll över dina personuppgifter.

Vi försöker alltid tillse att lagring av dina personuppgifter sker på servrar inom EU. I de fall överföring av personuppgifter till land utanför EES krävs kommer vi alltid att tillse att sådan överföring är laglig och att dina personuppgifter skyddas på samma sätt som de görs inom EES.

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Vill du lära dig mer om GDPR kan du läsa mer på Datainspektionens hemsida https://www.datainspektionen.se